Luisteren !

Om te kunnen luisteren moet het eerst stil worden ............

en dat heeft men op het project VR8 in Den-Haag goed begrepen.

SRA Systeem Realisatie Afbouw BV heeft aan Nofisol de opdracht verstrekt voor het produceren en op maat aanleveren van de Nofisol Brand- & Geluidschotten. Het betreft hier in totaliteit om ca. 7.500 m1 van het unieke product Nofisol eXtreme 47 (47 dB en tot EI 60 brandwerend). Daarnaast levert Nofisol ook nog eens 2.000 m1 aan Nofisol 38 High Value en Nofisol 45 High Value dB schotten.

Het voormalige ministerie van VROM, naast het Centraal Station in Den Haag, wordt na een grootscheepse verbouwing in 2017 een nieuw rijkskantoor voor verschillende ministeries en diensten. Rijnstraat 8 is onderdeel van het Masterplan kantoorhuisvesting Den Haag.


Bron : http://www.rijksvastgoedbedrijf.nl/vastgoed/projecten-in-uitvoering/den-haag-rijnstraat

Nofisol

Daar wordt iedereen stil van !

 

en niet alleen in Den-Haag maar ook in;

Utrecht -> Hoofdkantoor Rabobank, renovatie toren "Zilver"
Heerlen -> NIeuwbouw project Maankwartier

Maar ook in het buitenland luisteren ze naar Nofisol, bijvoorbeeld in;

Brussel / Berlijn / Hannover / Frankfurt / Zurich / Bern / Lille / Parijs / Londen / Milaan / Boekarest / Oslo / Oman

 

 

 


 

Kies nu voor beter en veiliger,
kies voor Nofisol !


Nofisol EP Alu folie is niet alleen DE FOLIE die NIET mechanisch geborgd hoeft te worden maar is ook nog eens “Brandveilig” beoordeeld volgens EN 13823 (SBI test) op brandgedrag.

Nieuwsgierig geworden ?

Wij helpen u graag de juiste keuze te maken !


klik hier voor meer info

 

 

 


 

 Nofisol Metal Ceilings


Sinds kort heeft Nofisol ook een eigen Metal Ceiling line in het assortiment.

Met de juiste prijs/kwaliteit verhouding en de Nofisol expertise zijn wij ook op het gebied van metalen plafonds een interessante partner voor afbouwend Nederland.

In nauwe samenwerking met ProFinish - Wormerveer, sinds het eerste uur een trouwe Nofisol afnemer - hebben wij het St. jans Lyceum in Den-Bosch voorzien van een Nofisol Metal Ceiling met de volgende specificaties;

Type : Nofisol Metal Ceiling Lay-in Microlook
Afmeting : 600 x 600 mm
Hoogte : 8 mm doorzak
Perforatie : Ø 3,0 mm - ca. 20% vrije doorlaat - diagonaal
Vrije rand : Rondom +/- 10 mm
Materiaal : 0,5 mm verzinkt staal
Kanten : Recht/scherp
Hoeken : Standaard uitgehoekt
Kleur : vergelijkbaar met RAL 9010, glasgraad ca. 20%
Inlage : Wit akoestisch vlies binnenzijde
Hoeveelheid : 3.710 panelen

Meer details mbt het complete Nofisol Metal Ceiling assortiment volgen spoedig.
In de tussentijd staat Eva Hoogendoorn paraat om u te voorzien van technische details en prijzen.

 

Uitbreiding Nofisol team


Wij zijn trots dat per 01-04 Eva Hoogendoorn het Nofisol Team komt versterken als Sales Manager. Eva heeft haar sporen in de binnenafbouw ruimschoots verdiend met een ruime werkervaring bij Verwol Projectafbouw, Armstrong Plafonds en Smeulders Interieurbouw. Met de kennis en het enthousiasme van Eva is het Nofisol Team gereed voor de toekomst en dus voor  u !

Eva zelf over haar nieuwe uitdaging;

"Als enthousiaste en sportieve dame zal ik per 1 April 2015 in dienst treden bij Nofisol in de rol van Sales Manager.

Met mijn ruim 12 jaar ervaring in de afbouw branche en technische kennis denk ik goed te passen in het kleine maar zeer gedreven en professionele team. Ik kijk erg uit naar de samenwerking met de mannen en ik ben ervan overtuigd, dat met onze vakkennis en positieve instelling, succes verzekerd is"


Eva is te bereiken via 06 - 38.14.81.38 of via e-mail : ehoogendoorn@nofisol.com


 

Hoe veilig zit ú er bij ?


Lijkt het ene schot als twee druppels water op het andere? Dan heeft u die druppels hard nodig om de onvermijdelijke brand te blussen! Dat het ene schot het andere niet is, leest u in onze nieuwe uitgaveHet Grote verGELIJK2’.

Afgelopen september hielden we in een eerdere uitgave van ‘Het Grote verGELIJK’ zowel de schotten van Nofisol als die van derden tegen het licht.

Het gevolg:

verschillende fabrikanten namen enkele producten uit de handel en pasten hun uitspraken over brandwerendheidsclaims drastisch aan. Een mooi en veilig resultaat, zult u denken.

Was dat maar waar…

Helaas hebben niet alle fabrikanten hun volledige verantwoording genomen.
Lees daarom Het Grote verGELIJK2’, check de onderzoeksresultaten, huiver en… kies voor veiligheid!

 

 

 


 

Nofisol presenteert :


Grafische impressie van de montage van de diverse Nofisol schotten.
Simpel en doeltreffend worden in korte demo-filmpjes de belangrijkste montage stappen behandeld.
Deze demo's zijn vanaf heden op de website te bekijken : klik hier

 

 


 

Nofisol werkt mee aan de uitgave van Insights :

"Binnenwandsysteemfabrikanten rechten rug"

Inleiding door Ernst Delfos, uitgever.

De fabrikanten van binnenwandsystemen hebben zware jaren achter de rug. De recessie in de bouw trok een enorme wissel op de sector, die vooral hard werd geraakt door de crisis in de utiliteitsbouw. Na het dieptepunt in 2013 lijkt nu sprake van stabilisatie. De bedrijven hebben de blik weer op de toekomst gericht.

Volgens brancheorganisatie NEFIBA ligt de focus op nieuwe groeimarkten – zoals het stijgende gebruik van cleanrooms in de industrie – en op kansen in de kantorenmarkt. Deze ontwikkelingen zijn aanleiding voor het redactieteam van Insights om deze branche uitgebreid te belichten. Het resultaat leest u hier. Een informatieve uitgave, die inzicht geeft in een snel veranderende markt.

Insights is een uitgave van Goo Media
©Goo Media


 Luisteren !

Om te kunnen luisteren moet het eerst stil worden ............

Nofisol eXtreme 47

Daar wordt iederen stil van !

Als het op duidelijkheid over criteria voor brandwerend toegepaste geluidschotten aankomt, zit er nog altijd weinig schot in de zaak. Dat is jammer. Want alleen op basis van eerlijke en transparante informatie kunt u de juiste keuze maken. Informatie waar u op kunt bouwen.

En die krijgt u van ons, de fabrikant van de Nofisol brand- en geluidschotten. Of die informatie dan wel zo objectief is? Dacht het wel. Samen met de geaccrediteerde onderzoeksbureaus Peutz BV en MPA Dresden is namelijk een serie tests ontwikkeld om alle Nofisol schotten volgens de laatste Europese normen te beoordelen.

Uniek ?

Neem nu brand- en geluidschotten die 33dB combineren met 60 minuten brandwerendheid. Er zijn bedrijven die dergelijke schotten als uniek in de markt proberen te zetten. Maar hoe uniek zijn ze feitelijk? Niet zo heel erg. De Nofisol eXtreme 47 is dat wél met een directe geluidisolatiewaarde van 47 dB in combinatie met een brandwerendheid tot El 60*/E 120*/EW 120* en dat bovendien met een uitgebreid toepassingsgebied als brand- c.q. rookschot boven El-gecertificeerde scheidingswanden.

Luisteren !

Dat willen we wel van de daken schreeuwen. Waarna het ongetwijfeld heel stil wordt, zodat wie maar wil ongestoord kan luisteren. De Nofisol eXtreme 47 legt nu iedereen het zwijgen op. De technische data spreken voor zich.

Nofisol eXtreme 47 is een geluidschot dat specifiek ontwikkeld is om het plenum boven lichte scheidingswanden en onder verhoogde vloeren dicht te zetten. Met toepassing van dit geluidschot verbetert de totale overlangsgeluidisolatie van een constructie.

Sssst.....

Over luisteren gesproken, uw montagewensen zijn bij Nofisol niet tegen dovenmansoren gezegd. Bij ons dus geen gedoe met borgpennen of metalen bevestigers. De Nofisol eXtreme 47 is nét zo gebruiksvriendelijk als u van ons gewend bent. Zeg eens eerlijk…hier wordt u toch ook stil van?

 

* Voor details met betrekking tot het toepassingsgebied, de bijbehorende beperkingen, begrenzingen c.q. aansluitingen van Nofisol eXtreme 47 verzoeken wij u contact met ons op te nemen, voor meer info : klik hier