Nofisol Group

Everdenberg 9-d
4902 TT Oosterhout
P.O Box 4042
4900 CA Oosterhout

Tel : +31-(0)162-431231
Fax : +31-(0)162-420235
Mail : europe@nofisol.com


Uitbreiding Nofisol team


Wij zijn trots dat per 01-04 Eva Hoogendoorn het Nofisol Team komt versterken als Sales Manager. Eva heeft haar sporen in de binnenafbouw ruimschoots verdiend met een ruime werkervaring bij Verwol Projectafbouw, Armstrong Plafonds en Smeulders Interieurbouw. Met de kennis en het enthousisame van Eva is het Nofisol Team gereed voor de toekomst en dus voor  u !

Eva zelf over haar nieuwe uitdaging;

"Als enthousiaste en sportieve dame zal ik van 1 April 2015 in dienst treden bij Nofisol in de rol van Sales Manager.

Met mijn ruim 12 jaar ervaring in de afbouw branche en technische kennis denk ik goed te passen in het kleine maar zeer gedreven en professionele team. Ik kijk erg uit naar de samenwerking met de mannen en ik ben ervan overtuigd, dat met onze vakkennis en positieve instelling, succes verzekerd is"


 


 

Hoe veilig zit ú er bij ?


Lijkt het ene schot als twee druppels water op het andere? Dan heeft u die druppels hard nodig om de onvermijdelijke brand te blussen! Dat het ene schot het andere niet is, leest u in onze nieuwe uitgaveHet Grote verGELIJK2’.

Afgelopen september hielden we in een eerdere uitgave van ‘Het Grote verGELIJK’ zowel de schotten van Nofisol als die van derden tegen het licht.

Het gevolg:

verschillende fabrikanten namen enkele producten uit de handel en pasten hun uitspraken over brandwerendheidsclaims drastisch aan. Een mooi en veilig resultaat, zult u denken.

Was dat maar waar…

Helaas hebben niet alle fabrikanten hun volledige verantwoording genomen.
Lees daarom Het Grote verGELIJK2’, check de onderzoeksresultaten, huiver en… kies voor veiligheid!

 

 

 


 

Nofisol presenteert :


Grafische impressie van de montage van de diverse Nofisol schotten.
Simpel en doeltreffend worden in korte demo-filmpjes de belangrijkste montage stappen behandeld.
Deze demo's zijn vanaf heden op de website te bekijken : klik hier

 

 


 

Nofisol werkt mee aan de uitgave van Insights :

"Binnenwandsysteemfabrikanten rechten rug"

Inleiding door Ernst Delfos, uitgever.

De fabrikanten van binnenwandsystemen hebben zware jaren achter de rug. De recessie in de bouw trok een enorme wissel op de sector, die vooral hard werd geraakt door de crisis in de utiliteitsbouw. Na het dieptepunt in 2013 lijkt nu sprake van stabilisatie. De bedrijven hebben de blik weer op de toekomst gericht.

Volgens brancheorganisatie NEFIBA ligt de focus op nieuwe groeimarkten – zoals het stijgende gebruik van cleanrooms in de industrie – en op kansen in de kantorenmarkt. Deze ontwikkelingen zijn aanleiding voor het redactieteam van Insights om deze branche uitgebreid te belichten. Het resultaat leest u hier. Een informatieve uitgave, die inzicht geeft in een snel veranderende markt.

Insights is een uitgave van Goo Media
©Goo Media


 Luisteren !

Om te kunnen luisteren moet het eerst stil worden ............

Nofisol eXtreme 47

Daar wordt iederen stil van !

Als het op duidelijkheid over criteria voor brandwerend toegepaste geluidschotten aankomt, zit er nog altijd weinig schot in de zaak. Dat is jammer. Want alleen op basis van eerlijke en transparante informatie kunt u de juiste keuze maken. Informatie waar u op kunt bouwen.

En die krijgt u van ons, de fabrikant van de Nofisol brand- en geluidschotten. Of die informatie dan wel zo objectief is? Dacht het wel. Samen met de geaccrediteerde onderzoeksbureaus Peutz BV en MPA Dresden is namelijk een serie tests ontwikkeld om alle Nofisol schotten volgens de laatste Europese normen te beoordelen.

Uniek ?

Neem nu brand- en geluidschotten die 33dB combineren met 60 minuten brandwerendheid. Er zijn bedrijven die dergelijke schotten als uniek in de markt proberen te zetten. Maar hoe uniek zijn ze feitelijk? Niet zo heel erg. De Nofisol eXtreme 47 is dat wél met een directe geluidisolatiewaarde van 47 dB in combinatie met een brandwerendheid tot El 60*/E 120*/EW 120* en dat bovendien met een uitgebreid toepassingsgebied als brand- c.q. rookschot boven El-gecertificeerde scheidingswanden.

Luisteren !

Dat willen we wel van de daken schreeuwen. Waarna het ongetwijfeld heel stil wordt, zodat wie maar wil ongestoord kan luisteren. De Nofisol eXtreme 47 legt nu iedereen het zwijgen op. De technische data spreken voor zich.

Nofisol eXtreme 47 is een geluidschot dat specifiek ontwikkeld is om het plenum boven lichte scheidingswanden en onder verhoogde vloeren dicht te zetten. Met toepassing van dit geluidschot verbetert de totale overlangsgeluidisolatie van een constructie.

Sssst.....

Over luisteren gesproken, uw montagewensen zijn bij Nofisol niet tegen dovenmansoren gezegd. Bij ons dus geen gedoe met borgpennen of metalen bevestigers. De Nofisol eXtreme 47 is nét zo gebruiksvriendelijk als u van ons gewend bent. Zeg eens eerlijk…hier wordt u toch ook stil van?

 

* Voor details met betrekking tot het toepassingsgebied, de bijbehorende beperkingen, begrenzingen c.q. aansluitingen van Nofisol eXtreme 47 verzoeken wij u contact met ons op te nemen, voor meer info : klik hier