Nofisol Group

Everdenberg 9-d
4902 TT Oosterhout
P.O Box 4042
4900 CA Oosterhout

Tel : +31-(0)162-431231
Fax : +31-(0)162-420235
Mail : europe@nofisol.com

Nofisol, Rood van buiten
maar GROEN van binnen ...

 


Dit is de lijfspreuk van Nofisol sinds de invoering in 2016 bij Nofisol van de Cradle to Cradle Certificering. De gedachte achter onze lijfspreuk kunt u terug vinden in alle acties en investeringen van Nofisol, zo ook bij NNRGY BV. Sinds april 2014 is Nofisol betrokken bij NNRGY BV als investeerder van het eerste uur. NNRGY brengt producten op de markt gemaakt van Olifantengras onder de naam "Vibers"

Het winkelend publiek kan vanaf deze week tomaten (Rood) in verpakkingen van olifantsgras (Groen) kopen. Hiermee bewijzen zij het milieu een dienst, want olifantsgras – de vezels worden vibers genoemd – heeft allerlei ecologische voordelen. Olifantsgras neemt namelijk vier keer zo veel CO2 op per hectare dan een bos met bomen. Na oogst wordt het gras omgezet tot grondstof voor verpakkingsmateriaal en is het uitstekend te gebruiken in bestaande productieprocessen. En de verpakkingen zijn composteerbaar. Dat betekent dat een bakje van vibers (herkenbaar aan het kiemplantlogo) gewoon bij het GFT-afval kan.

Zie onderstaand persbericht uitgegeven door Vibers voor meer informatie:

Cradle to Cradle & Nofisol

Ons complete product programma is Silver Certified met een kern van Goud en een Platinum rand ! Dus : naast de Nofisol Standard Barriers, High Value dB Barriers, eXtreme Barriers zijn ook de ingesealde steenwol producten (Nofisol Seal S) Silver Certified !!!

Ingesealde steenwol & C2C Silver is uniek !


Nofisol, partner van de
C2C bouwgroep

Daar wordt iedereen stil van !