Nofisol Group

Everdenberg 9-d
4902 TT Oosterhout
P.O Box 4042
4900 CA Oosterhout

Tel : +31-(0)162-431231
Fax : +31-(0)162-420235
Mail : europe@nofisol.comNofisol gaat Digitaal !


Nofisol gaat nu 100% over op digitale documentatie. Eerste stap was het digitaliseren van alle relevante documentatie en deze via de website toegangelijk maken voor iedereen, dus zonder inlog restricties of andere beperkingen. Vanaf heden kunt u vanaf de Nofisol website de volgende documenten vrij downloaden cq. inzien;

  • Productbladen
  • Brandrapporten
  • Geluidrapporten
  • Overlangsberekeningen
  • Verwerkingsinstructies

 

Daarnaast kunt u voor de verschillende Nofisol producten diverse YouTube montage video's bekijken.
Laatste stap in het digitaliseringsproject is de Nofisol Interactieve 2016 Prijslijst.

De Nofisol Prijslijst 2016 is een interactive prijslijst, vanuit deze prijslijst heeft u, via een internet verbinding, altijd toegang tot de laatste documentatie en informatie. U hoeft dus geen (papieren) productbibliotheek meer bij te houden met kans op gebruik van achterhaalde informatie.

Nofisol kiest voor duurzaam, u toch ook !

Kijk ook een op www.nnrgy.com voor meer informatie over duurzame investeringen van de Nofisol Group

Nofisol lanceert op YouTube diverse montage video's voor de verschillende soorten Nofisol schotten en dat voor de verschillende toepassingsgebieden (akoestische en brandwerende cq. rookwerende toepassing).

 

Hoe veilig zit ú er bij ?


Lijkt het ene schot als twee druppels water op het andere? Dan heeft u die druppels hard nodig om de onvermijdelijke brand te blussen! Dat het ene schot het andere niet is, leest u in onze nieuwe uitgave ‘Het Grote verGELIJK2’.

Afgelopen september hielden we in een eerdere uitgave van ‘Het Grote verGELIJK’ zowel de schotten van Nofisol als die van derden tegen het licht. Het gevolg: verschillende fabrikanten namen enkele producten uit de handel en pasten hun uitspraken over brandwerendheidsclaims drastisch aan. Een mooi en veilig resultaat, zult u denken. Was dat maar waar… Helaas hebben niet alle fabrikanten hun volledige verantwoording genomen. Lees daarom;

Het Grote verGELIJK2’,


check de resultaten, huiver en… kies voor veiligheid!