Nofisol Group

Everdenberg 9-d
4902 TT Oosterhout
P.O Box 4042
4900 CA Oosterhout

Tel : +31-(0)162-431231
Fax : +31-(0)162-420235
Mail : europe@nofisol.com


Bandrasterstrook

Voor akoestische toepassingen van de Nofisol schotten is het mogelijk om Nofisol bandrasterstroken te combineren met de diverse Nofisol Geluidschotten.

Klik hier voor meer info

Nofisol lanceert op YouTube diverse montage video's voor de verschillende soorten Nofisol schotten en dat voor de verschillende toepassingsgebieden (akoestische en brandwerende cq. rookwerende toepassing).

Kies nu voor beter en veiliger,

kies voor Nofisol !

Nofisol EP Alu folie is niet alleen DE FOLIE die NIET mechanisch geborgd hoeft te worden maar is ook nog eens “Brandveilig” beoordeeld volgens EN 13823 (SBI test) op brandgedrag.

Nieuwsgierig geworden ?

Wij helpen u graag de juiste keuze te maken !


klik hier voor meer info

 

Hoe veilig zit ú er bij ?


Lijkt het ene schot als twee druppels water op het andere? Dan heeft u die druppels hard nodig om de onvermijdelijke brand te blussen! Dat het ene schot het andere niet is, leest u in onze nieuwe uitgave ‘Het Grote verGELIJK2’.

Afgelopen september hielden we in een eerdere uitgave van ‘Het Grote verGELIJK’ zowel de schotten van Nofisol als die van derden tegen het licht. Het gevolg: verschillende fabrikanten namen enkele producten uit de handel en pasten hun uitspraken over brandwerendheidsclaims drastisch aan. Een mooi en veilig resultaat, zult u denken. Was dat maar waar… Helaas hebben niet alle fabrikanten hun volledige verantwoording genomen. Lees daarom;

Het Grote verGELIJK2’,


check de resultaten, huiver en… kies voor veiligheid!