Nofisol Group

Everdenberg 9-d
4902 TT Oosterhout
P.O Box 4042
4900 CA Oosterhout

Tel : +31-(0)162-431231
Fax : +31-(0)162-420235
Mail : europe@nofisol.com


Nofisol EP Alu Folie


GeluidfolieAlgemeen


De Nofisol EP Alu folies zijn speciaal ontwikkeld voor en door Nofisol.De Nofisol EP Alu folies kunnen ook in bestaande situaties, op reeds gemonteerde barrières, worden  toegepast zodat ook voor de renovatie markt nu op een simpele maar doeltreffende manier hoge dB waardes kunnen worden gerealiseerd zonder dat er direct nieuwe barrières geplaatst dienen te worden.

Nofisol EP Alu folie's zijn niet te vergelijken met ontdreunings materiaal, zgn. massa folies bestaande uit bijv. bitumen (zoals bijv. Nofisol BM 4/8) Nofisol EP Alu genereert een hogere dB waarde dan de gangbare massa folies.

Naast de uitmuntende geluidisolerende eigenschappen is de verwerkbaarheid van de Nofisol EP Alu folie ongehoord goed. De Nofisol EP Alu folie is eenvoudig middels bijvoorbeeld een Stanley mes op maat te snijden cq. te bewerken tbv doorvoeringen en sparingen. Doordat de Nofisol EP folies tevens de juiste balans hebben tussen buigslap en massa en daarbij toch voldoende stijfheid in zich hebben krullen de folies niet van het onderliggende basisschot los. 

Kortom, eenvoudige, permanente montage van de Nofisol EP folie is dus zonder extra bevestigings materialen absoluut geen probleem. Daarnaast zijn de Nofisol EP folies voorzien van een perfect strak verlijmde aluminium folie voor een super-strakke afwerking. Vooral in situaties waarin de Nofisol barrieres in het zicht blijven is dat natuurlijk een vereiste.Nofisol EP Alu Folie


- Zelfklevend
- Zichtzijde voorzien van speciaal aluminium folie
- 4,5 - 8 en E uitvoering
- Zeer flexibel, ook bij lage temperaturen.
- Zeer eenvoudig te snijden middels bijvoorbeeld een Stanley mes.
- Opslag en verwerking boven de 5 graden celcius ivm de zelfklevende laag.
- De ondergrond dient droog, vet -en stofvrij te zijn.
- Het is belangrijk om luchtinsluitingen te voorkomen.
- Naden en kieren bij optioneel aftapen middels Nofisol Alu Tape

Wij adviseren U uiteraard graag welk type Nofisol EP Alu folie in welke situatie het meeste rendement oplevert.