Nofisol Group

Everdenberg 9-d
4902 TT Oosterhout
P.O Box 4042
4900 CA Oosterhout

Tel : +31-(0)162-431231
Fax : +31-(0)162-420235
Mail : europe@nofisol.com

De kracht van Nofisol ?


Luisteren !


Nofisol heeft haar marktpositie ermee verworven. Luisteren naar de klant. Luisteren naar u! Luisteren naar de uitdagingen die u mogelijk heeft met akoestisch en/of brandtechnisch isoleren. Luisteren naar uw wensen en behoeften, deze toetsen aan de wettelijke voorschriften en aan de technische mogelijkheden. Eventueel in samenspraak met de architect en altijd in overleg met het montagebedrijf.

Tijdig en adequaat inspelen op technische en marktontwikkelingen hebben van Nofisol een vakspecialist gemaakt. Een specialist die met u meedenkt, adviseert en met u naar een oplossing toe werkt. Een echte partner dus! Als producent-leverancier èn als adviseur biedt Nofisol een totaalconcept om uw akoestische en/of brandtechnische probleem op te lossen.
Het Nofisol assortiment wordt grotendeels in eigen huis geproduceerd. Als partner is Nofisol in staat om iedere uitdaging op brandtechnisch en akoestisch gebied aan te gaan met een alomvattend assortiment brandvertragende en geluidsisolerende c.q.  – absorberende producten.

Deze website wijst u de weg, maar liever gaan wij met u in gesprek. Alleen in een persoonlijk gesprek kunnen wij nl. optimaal naar u luisteren.