De kracht van Nofisol ?


Luisteren !


Nofisol heeft haar marktpositie ermee verworven. Luisteren naar de klant. Luisteren naar u! Luisteren naar de uitdagingen die u mogelijk heeft met akoestisch en/of brandtechnisch isoleren. Luisteren naar uw wensen en behoeften, deze toetsen aan de wettelijke voorschriften en aan de technische mogelijkheden. Eventueel in samenspraak met de architect en altijd in overleg met het montagebedrijf.

Tijdig en adequaat inspelen op technische en marktontwikkelingen hebben van Nofisol een vakspecialist gemaakt. Een specialist die met u meedenkt, adviseert en met u naar een oplossing toe werkt. Een echte partner dus! Als producent-leverancier èn als adviseur biedt Nofisol een totaalconcept om uw akoestische en/of brandtechnische probleem op te lossen.
Het Nofisol assortiment wordt grotendeels in eigen huis geproduceerd. Als partner is Nofisol in staat om iedere uitdaging op brandtechnisch en akoestisch gebied aan te gaan met een alomvattend assortiment brandvertragende en geluidsisolerende c.q.  – absorberende producten.

Deze website wijst u de weg, maar liever gaan wij met u in gesprek. Alleen in een persoonlijk gesprek kunnen wij nl. optimaal naar u luisteren.

2006

Oprichting Nofisol Europe BV en overname bedrijfsactiviteiten Asbipro International BV

2007

Eerste in Europa die geluidschotten als brandschotten test met als toepassingsgebied Plenumscheidingselement boven lichte scheidingswanden.

Eerste in Europa die brand- en geluidschotten test op brandwerendheid inclusief lichte scheidingswand, bandraster, noniushangers en diverse doorvoeringen door de Nofisol barrières.

2008

Eerste in Europa die de 40 dB grens doorbreekt.

2009

Eerste in Europa die de 50 dB grens doorbreekt.

2010

Oprichting Nofisol Benelux BV : de specialist voor vlakdakisolatie.
Exclusief importeur voor Sirap Gematherm XPS isolatie.

Oprichting Shiluvit Nofisol BV : de specialist voor massief houten plafonds.
Exclusief importeur voor Oranit houten plafonds.

2011

Kaimann GmbH heeft in samenwerking met Cosmo Techniche Produkte GmbH de vertegenwoordiging van onze Nofisol producten voor Duitsland en Oostenrijk op zich genomen. Vanuit het "Nofisol" magazijn in Hovelhof kunnen we nu onze Duitse en Oostenrijkse klanten nog beter bedienen.

2012

TTM GmbH heeft de vertegenwoordiging van onze Nofisol producten voor Italie op zich genomen.

Nofisol levert de Geluidschotten voor het werk "Orban" in Brussel (B) (kantoor pand van de Europese Commissie).

2013

Grootste project in de geschiedenis van Nofisol Europe BV. Tot nu toe was het grootste project van Nofisol de NRW bank te Dusseldorf met 12,5 km geluidschotten, dit project is daar dus een veelvoud van. Nofisol heeft aan Maars 46 km (!) Nofisol 38 High Value dB Geluidschotten (in speciale maatvoering) volgens een zeer strak schema uitgeleverd

2013 - 2014

Nofisol heeft de opdracht verworven om voor het nieuwe hoofdkantoor van de NATO te Brussel 28.000 m2 Nofisol geluidschotten te leveren waarmee dit werk absoluut het grootste project ooit is mbt geluidschotten, in absolute m2 zelfs groter dan het project Mekka. Speciaal voor dit project hebben wij een aparte variant ontwikkeld op de Nofisol 33 nl. de Nofisol 33 - LP, na enkele testen op locatie door de opdrachtgever, aannemer, architect en het akoestisch adviesburo was de keuze voor Nofisol snel gemaakt.